Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 31 - 24

Η ομάδα των PROMINI γνώρισε την ήττα με σκορ 31 -24 για το τουρνουά Εσπέρου - Πανιωνίου.

Τα παιδιά μας ξεκίνησαν "μουδιασμένα" τον αγώνα και στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 7 - 5. Η δεύτερη περίοδος έκλεισε με επί μέρους σκορ 4 - 4 και το ημίχρονο με 11 - 9. Στο  διάστημα αυτό η απόδοσή της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια με το όμορφο επιθετικά παιχνίδι και κυρίως την πολύ καλή άμυνα.

Στο 3ο οκτάλεπτο τα παιδιά μας έπαιξαν πραγματικά όμορφο μπάσκετ και με ένα επιμέρους σκορ 7 - 13 βρέθηκαν να προηγούνται στο τέλος της 3ης περιόδου με 18 - 22., παρόλο που έχασαν πολλές ευκαιρίες να "ξεφύγουν" πολύ περσσότερο.

Το 4ο οκτάλεπτο η απόδοσή της ομάδας μας δεν ήταν η αναμενόμενη και σε συνδυασμό με την  τουλάχιστον "περίεργη" αντιμετώπιση, ειδικά για ένα αγώνα ΠΡΟΜΙΝΙ (παιδιά 11 - 12 ετών) από τον διαιτητή, ο οποίος είχε δεχθεί με την σειρά του πίεση αγώνα Α' εθνιικής, από κάποιους φιλάθλους-παράγοντες  της ομάδας του Άρη, είχαμε επιμέρους σκορ 13 - 2 και το τελικό σκορ στο 31 - 24.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο φύλλο αγώνα στην 4η περίοδο σημειώνονται  επτά (7) φάουλ για την ομάδα μας και  ΜΗΔΕΝ (0) για τους γηπεδούχους, την στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ και πίεσαν για να  γυρίσουν το σκορ. 

Οι παρατηρήσεις μας αυτές δεν έχουν σκοπό να μειώσουν στο ελάχιστο τους αθλητές και τον προπονητή του Άρη, τους οποίους ευχαριστούμε για το παιχνίδι. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε περαστικά στον αθλητή του Άρη Καραμανλή, ελπίζοντας ότι ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι σοβαρό.

Απλά θα υπενθυμίσουμε ότι σε αυτές τις ηλικίες και τουρνουά η νίκη δεν είναι - ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - το μόνο ζητούμενο και ότι αυτοί που θέλουν να αποκαλούνται "μπασκετάνθρωποι" πρέπει αυτό να το καταλαβαίνουν πρώτοι από όλους και να το στηρίζουν. 

 
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή μας για την προσπάθεια τους αλλά και στους φιλάθλους μας για την πολύ καλή ΑΘΛΗΤΙΚΗ συμπεριφορά τους για ακόμα μία φορά !!


ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης): Αλατσάκης, Βαλσάμης, Έξαρχος, Ιορδανίδης (2), Κάβουρας (3), Καρράς, Κώνστας, Μουρτίδης Αλέξ.,  Μπουζούκας (2), Νέζης (1), Παυλίδης (8), Ψας (8)