Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 35 - 12

Η ομάδα των PROMINI πέτυχε την 3η νίκη της για το τουρνουά Εσπέρου - Πανιωνίου. Αντιμετώπιζοντας τα παιδιά της Ελευθερίας Μοσχάτου, τα παιδιά μας έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και επικράτησαν με σκορ 35 - 12.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή μας.


ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης): Αλατσάκης, Βαλσάμης, Έξαρχος (5), Ιορδανίδης (8), Καρράς, Κώνστας, Μαριόλης, Μουρτίδης Αλέξ.,  Μπουζούκας (8), Νέζης (5), Παυλίδης (9), Ψας

Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουμε τον Αίολο Ταύρου εκτός έδρας και θα επιθυμούσαμε την παρουσία όσο των δυνατών περισσοτέρων φιλάθλων μας γισ να ενισχύσουμε και πάλι την προσπάθεια των παιδιών μας με το χειροκρότημα μας. 

ΣΧΟΛΙΟ 

Από αυτήν εδώ την "στήλη", για όσο θα έχω πρόσβαση και την συντηρώ, θα συνεχίσω να δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τον προπονητή τους, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ανεξαρτήτως νίκης ή ήττας. θα δίνω συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα παιδιά που προπονούνται, αγωνίζονται και χαίρονται το παιχνίδι και την συμμετοχή. Η ευχή μου θα είναι να είναι υγιή και να μπορούν να τρέχουν πάνω-κάτω, να μαρκάρουν, να επιτίθενται, να ευστοχούν και να αστοχούν, γιατί από όλα αυτά γίνονται πιο υγιείς στο σώμα και το μυαλό και από αυτά και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ μαθαίνουν. Επίσης γιατί είναι ΜΟΝΟ 11-12 ΕΤΩΝ και θέλουν το χειροκρότημα και την επιβράβευση μας για να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο.