Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 36 - 25


Η ομάδα των PROMINI πέτυχε την 5η νίκη της σε 6 παιχνίδια, για το τουρνουά Εσπέρου - Πανιωνίου κλείνοντας νικηφόρα τον 1ο γύρο του τουρνουά.

Τα παιδιά δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, εμφανίστηκαν "αγχωμένα" και βρέθηκαν να χάνουν  1- 8 στην 1η περίοδο. Σταδιακά βελτίωσαν την απόδοσή τους και με επί μέρους σκορ 11 - 2 στην 2η περίοδο, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενα με 12 - 10.

Στο 2ο ημίχρονο και ειδικά στην 3η περίοδο τα παιδιά εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο και ολοκλήρωσαν το παχνίδι νικηφόρα 36 - 25.  


Θα ήθελα στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω, ότι οι αναφορές σε αποτελέσματα, σκόρερς και οτιδήποτε σχετικό με απόδοση της ομάδας, γίνονται για "ιστορικούς"  ΚΑΙ ΜΟΝΟ λόγους. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να αγχώσουν και να εντατικοποιήσουν τα παιδιά μας, ούτε να αναδείξουν "πρωταγωνιστές".

Σε αυτές τις ηλικίες υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Για μας μεγάλη ευτυχία και επιτυχία είναι να τα βλέπουμε υγιή, αναψοκοκκινισμένα από το παιχνίδι ή την προπόνηση, να αποτελούν μια μεγάλη αγαπημένη και όμορφη ΑΘΛΗΤΙΚΗ και όχι μόνο ΠΑΡΕΑ. Και βέβαια να διδάσκονται, από αυτούς που πρέπει το μπάσκετ, το άθλημα που αγαπάμε πραγματικά και να καταλαβαίνουν τι σημαίνει αγώνας καθημερινός για την βελτίωσή τους.

Όλα τα άλλα μακριά από εμάς !!!

Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τον προπονητή τους.

Για την ιστορία λοιπόν και μόνο ...

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης):  Αλατσάκης, Βαλσάμης, Έξαρχος (2), Ιορδανίδης (2), Καρράς (2), Κώνστας (4), Μαριόλης (1), Μουρτίδης Αλέξ. (8), Μουρτίδης Αναστ.(2). Μπουζούκας, Νέζης (10), Παυλίδης (5), Ψας