Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 41 - 28


 
Μετά από ένα παιχνίδι με πολλή ένταση - ειλικρινά θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος μεγάλης κατηγορίας - η ομάδα των PROMINI μας ηττήθηκε 41-28 στην Αγία Βαρβάρα από τον Νικηφόρο.

Για 3 περιόδους το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά στο σκορ και τα παιδιά μας το πάλευαν  καλάθι-καλάθι, πόντο-πόντο, απέναντι σε μία ομάδα πραγματικά πολύ καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη. Στο 4ο δεκάλεπτο έγιναν πολλά.

Θα σταθούμε κυρίως στην απώλεια της συγκέντρωσης που οδήγησε σε ασυνήθιστα για την ομάδα μας λάθη, απώλειες "εύκολων" καλαθιών και σε πολλά κενά στην άμυνα. Το "πρόβλημα" της διαιτησίας, που όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο διαπίστωσαν, είναι γνωστό και δυστυχώς όλοι μας αλλά κυρίως οι αθλητές μας θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό. Αρκετές φάσεις δημιούργησαν "κλίμα" αλλά κατά την γνώμη μας, η ήττα δεν προήλθε από αυτές.

Δουλειά στην προπόνηση, συγκέντρωση στα παιχνίδια, προσαρμογή στις οδηγίες του προπονητή και επιμένουμε ΧΑΜΟΓΕΛΑ και όχι ένταση, θα οδηγήσουν τα παιδιά μας σε επιτυχίες και κυρίως σε αυτό που επιθυμούμε την γνώση του αθλήματος και την ευτυχία του να είσαι, σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας, μέλος μιας αθλητικής παρέας που κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερη και δυνατότερη.

Η ήττα άλλωστε, όπως και αν έρχεται είναι κομμάτι του αθλητισμού, πρέπει να μάθουμε όλοι να την διαχειριζόμαστε και να βρίσκουμε μέσα από αυτήν τα σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε για να κερδίσουμε το επόμενο ¨παιχνίδι".

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια στο τουρνουά. 
 
Για την ιστορία

Το σκορ ανά περίοδο 09-07, 13-08, 8-10 και 11-03. 

η σύνθεση

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης):  Αλατσάκης Χρ., Έξαρχος Χρ. (8), Ιορδανίδης Ν., Καρράς Φ., Κάβουρας Στ.(7), Κώνστας Ν., Μαριόλης Δ.,  Μουρτίδης Αν. (6), Μπουζούκας Θ., Νέζης Π., Παυλίδης Π. (1), Σκανδαλάκης Ν., Ταγιάδος Γ., Τσερώνης Γ., Ψας Δ. (6)

και φωτογραφίες από τον αγώνα

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.594935290580036.1073741846.235065349900367&type=3&uploaded=14

ΥΓ. τα 3 παιδιά μας, που οι συνθήκες του αγώνα δεν επέτρεψαν στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει είναι στην σύνθεση της ομάδας και αποτελούν σημαντικό και αναπόσπαστο τμήμα της, βελτιώνονται κάθε μέρα και η συμμετοχή τους με κάθε μορφή είναι απαραίτητη για να πάρουν τις εικόνες και τις εμπειρίες που απαιτούνται στην συνέχεια. Η αθλητική ζωή όλων των παιδιών, μόλις έχει ξεκινήσει και αν όλα πάνε καλά για αυτά, θα είναι μεγάλη σε διάρκεια και συναισθήματα που μόνον ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ μπορεί να τους δώσει.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ