Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ: 28 - 33

 Με νίκη έκλεισαν την τις υποχρεώσεις τους για την Α' φάση του τουρνουά "Εσπέρου - Πανιωνίου" τα παιδιά του Προμίνι.. Μετά από μία καλή εμφάνιση, η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Προφήτη Ηλία με σκορ 28 - 33 στο ανοιχτό γήπεδο της, σε μία πραγματικά υπέροχη Αλκυονίδα ημέρα.

 Όλοι όσοι βρεθήκαμε σήμερα εκεί χαρήκαμε εκτός από την νίκη της ομάδας μας, την λιακάδα και την υπέροχη θέα. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του Προφήτη Ηλία για την φιλοξενία. 

Στο παιχνίδι τώρα. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πήρε από την αρχή το προβάδισμα. Η καλή άμυνα οδήγησε σε παιχνίδι στο "ανοιχτό" γήπεδο και .... απίστευτες ευκαιρίες - ¨πέναλτυ" τα χαρακτήρισε κάποιος φίλος της ομάδας - να δώσουν στο σκορ μεγάλες διαστάσεις. Όμως τα συνεχόμενα χαμένα λέι-απ και σουτ έφεραν πάλι "εκνευρισμό" και έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά του Προφήτη Ηλία να πλησιάσουν στο σκορ και να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά η πολύ καλή άμυνα και οι επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες, έδωσαν τελικά την νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και τους προπονητές τους για την προσπάθεια και την αθλητική συμπεριφορά τους.

Για την ιστορία

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 0-12, 11-04, 06-05

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης):  Αλατσάκης Χρ., Βαλσάμης Ν., Έξαρχος Χρ. (4) , Ιορδανίδης Ν.(8), Κάβουρας Στ. (5), Καρράς Φ., Κώνστας Ν.(4), Μαριόλης Δ.,  Μουρτίδης Αν.(2), Μουρτίδης Αλ.(1), Μπουζούκας Θ. (4), Νέζης Π. (3), Σκανδαλάκης Ν.(2), Ταγιάδος Γ.,  Ψας Δ. 


Η ομάδα μας στην Α' φάση σε 12 παιχνίδια είχε ως απολογισμό 9 νίκες και 3 ήττες συγκεντρώνοντας έτσι 21 βαθμούς και περιμένει πλέον την ολοκλήρωση των υπόλοιπων αγώνων για να γνωρίζει εάν κατέκτησε την 2η ή την 3η θέση του ομίλου.

Στην περίπτωση της κατάκτησης της 2ης θέσης θα αντιμετωπίσει στην έδρα μας - σε μονό παιχνίδι - πιθανότατα την ομάδα του Πανελλήνιου που όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει την 3η θέση του Β' ομίλου.

Αλλιώς εάν τελικώς καταταγεί 3η, το οποίο φαντάζει και το πιο πιθανόν, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον 2ο του Α' Ομίλου που θα είναι είτε η ομάδα του Περιστερίου είτε η ομάδα του Πανιωνίου Α'.

Εμείς δηλώνουμε περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ευχόμαστε να είναι τα παιδιά μας υγιή, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την συνέχεια της πορείας μας στο τουρνουά.