Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 23 - 61Λίγες μόλις ώρες μετά τον νικηφόρο αγώνα στο κλειστό του Ταύρου και με ανανεωμένη σύνθεση η ομάδα του ΜΙΝΙ αγωνίστηκε στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας με τον Νικηφόρο, για το τουρνουά  φιλικών αγώνων που διοργανώνει ο σύλλογος της Αμφιάλης.

Η συμμετοχή μας και σε αυτό το τουρνουά, σκοπό έχει να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και να τα φέρει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο δίνοντας τους αντίστοιχες εμπειρίες, που μόνο μέσα από τους αγώνες μπορούν να πάρουν.

Επειδή ήδη ακούστηκαν απορίες και κάποια βιαστικά "παράπονα" (??), σας ενημερώνω ότι το τμήμα θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενιαίο, στο πολύ όμορφο κλίμα που έχει δημιουργηθεί και θα πρέπει να μείνει έτσι. Ο προπονητής των παιδιών σε  πλήρη συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο των ακαδημιών μας, Κο Κεφαλίδη θα σχεδιάζουν και θα προσαρμόζουν την συμμετοχή των παιδιών στα τουρνουά ανάλογα με τις ανάγκες και την διαθεσιμότητα των παιδιών μας. Νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν αγνοεί - και δεν πρέπει να αγνοεί - την προτεραιότητα των μαθημάτων και του σχολείου αλλά και την κούραση των παιδιών μας από τις πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις.

Όπως μπορείτε ήδη να ενημερωθείτε από την αντίστοιχη ανάρτηση στο πρόγραμμα αγώνων - τουρνουά, το επόμενο Σάββατο ξεκινάει και το τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ για την κατηγορία και συνεπώς τα παιδιά του τμήματος, θα συμμετέχουν σε τρία (3) τουρνουά !!! ΕΣΚΑΝΑ, Ίκαρου Καλλιθέας και Αμφιάλη. και η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
Αλατσάκης Χρ. (10),  Καρράς Φ. (2)., Κώνστας Ν. (6),   Μαριόλης Δ. (4), Μουρτίδης Αν. (4), Μουρτίδης Αλ. (3), Νέζης Π. (6), Παυλίδης Π. (10), Παυλίδης Χρ. (2),  Πουλιέζος Ι. (4),
Σκανδαλάκης Ν. (2), Ταγιάδος Ι. (5),  Τσερώνης Ι. (3)