Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 45 - 42


Με ήττα συνεχίστηκε η συμμετοχή του τμήματος ΜΙΝΙ (2002/3) στο τουρνουά ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Ήττα από την διοργανώτρια με 45 - 42 που όμως μας κάνει περήφανους, γιατί υπάρχουν και τέτοιες ήττες. 

Θα ήθελα λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του τμήματος τόσο για την αγωνιστική τους απόδοση όσο και για την αθλητική συμπεριφορά τους που ανταποκρίνεται στο άθλημα που έχουν διαλέξει να μάθουν.

Απλά σας παραθέτω δύο screenshots για να κατανοήσετε τον λόγο που αναγκάζομαι να γράψω τα παραπάνω.


 
Διά πυρός και σιδήρου ..... σε mini τουρνουά ΜΠΑΣΚΕΤ !!!!!

το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλούσια Ελληνική γλώσσα περιγράφει με ακρίβεια και ειλικρίνεια, με αυτήν την φράση την εξέλιξη του παιχνιδιού.

 και για όσους δεν κατανούν πλήρως τι ακριβώς σημαίνει η λόγια αυτή φράση της νέας Ελληνικής γλώσσας, παρακαλώ ρίξτε μιά ματιά


 
 δια πυρός και σιδήρου: επίτευξη στόχου με τη βία, εφαρμογή θεμιτών ή αθέμιτων μέσων.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς μάθανε τα παιδιά του τμήματος από αυτό το παιχνίδι, εμείς πάντως σε όλη την διάρκεια, τους φωνάζαμε να μην δίνουν σημασία στις προκλήσεις και να ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ γιατί αυτό είναι το ζητούμενο μας όταν καλούμαστε να συμμετέχουμε σε τουρνουά.

Επίσης είναι πολύ δύσκολο - πιθανόν επειδή δεν έχουμε την "επαγγελματική" εμπειρία - να καταλάβουμε αν είναι σωστό σε οποιοδήποτε επίπεδο να φτιάχνεις και να συμμετέχεις σε τουρνουά για να τα κερδίζεις ... με μόνο πιθανό στόχο το marketing που μπορεί να φέρνει η πολυπόθητη νίκη ..... για τις ακαδημίες.

Σε εμάς αρκεί να μαθαίνουν σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ & να έχουν αθλητική συμπεριφορά τα παιδιά μας.

Καλη συνέχεια σε όλους 


Και για όσους ενδιαφέρονται  Το "παιχνίδι"