Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ: 31 - 23

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΜΙΝΙ στο τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης"  από την ομάδα του Ολυμπιακού στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας εμφανίστηκε νευρική και ιδιαίτερα αγχωμένη. Παρόλο που η άμυνά της είχε την  γνωστή καλή απόδοση, επιθετικά όλα πήγαιναν στραβά, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο τελικά να χάνουμε με σκορ 15 - 11.

Στο τρίτο δεκάλεπτο κσι πσρόλο που διορθώθηκαν πολλά σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού και κυρίως η διάθεση των παιδιών, τελικά με επί μέρους σκορ 04 - 08, η ομάδα μας απλά αρκέστηκε στην ισοφάριση, χάνοντας πολλαπλές ευκαιρίες να ξεφύγει.

Και ξαφνικά έσβησαν τα "φώτα", επέστρεψε το άγχος !!! και η λειτουργία της ομάδας σταμάτησε.

Φυσιολογικά η ομάδα του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε τα συνεχή λάθη και τις άστοχες "νευρικές"  επιλογές και με απλό τρόπο έφτασε στο επί μέρους 12 - 04 κερδίζοντας  το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη τους και το χειροκρότημά τους στα παιδιά μας.

Για μία ακόμα φορά θα θυμίσω στους αθλητές μας, ότι η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι, μας διδάσκει  πολλές φορές περισσότερα από μία νίκη και δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση η απογοήτευση και η στεναχώρια. Αυτό που χρειάζεται είναι η προσήλωση στις προπονήσεις, η προσαρμογή στις απαιτήσεις που φέρνει η "αθλητική ενηλικίωση" και η δυνατότητα να απολαμβάνουν την χαρά που προσφέρει το άθλημα.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε, γιατί επαναλαμβάνω πιστεύουμε πολύ σε αυτούς.

Τα δεκάλεπτα: 07 -08, 08 - 03, 04 - 08, 12 - 04

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
  
No Αθλητής     Πόντοι
4 Ιορδανίδης Νικόλαος 1
5 Σκανδαλάκης Νικόλαος -
6 Νέζης Παύλος -
7 Κάβουρας Σταμάτης 4
8 Τσερώνης Ιωάννης8
9 Καρράς Φάνης5
10 Έξαρχος Χρήστος 1
11 Μπουζούκας Αθανάσιος -
12

13 Παυλίδης Παύλος 1
14 Ψας Δημήτριος 1
15 Κώνστας Νικόλαος 2