Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ : 50 - 35

Με ήττα έκλεισε η πορεία της ομάδας του ΜΙΝΙ (2002) στον πρώτο γύρο του τουρνουά ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ. Μία ήττα που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ανεξήγητα κακή εμφάνιση των αθλητών μας στα δύο πρώτα δεκάλεπτα αλλά και στην ανωτερότητα των αντιπάλων μας στο σημερινό παιχνίδι.

Θα μπορούσα να το σταματήσω εκεί, γιατί ουσιαστικά αυτό που εμάς πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι η απόδοση των αθλητών μας σε αθλητικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Αλλά όσοι παραυρέθηκαν στο παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι "θαύμασαν" τον πραγματικά ανίκανο να διατητεύσει ακόμα και παιδικό αγώνα μπάσκετ νεαρό διατητή Κο Τζίμη (όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα),  που παρουσιάστηκε στο γήπεδο για να αποδείξει ότι ακόμα και απλά πράγματα όπως το να σφυρίξεις έτσι ώστε τουλάχιστον να δώσεις ίσες ευκαιρίες, είναι δύσκολο όταν είσαι αδαής και απροετοίμαστος γι αυτό που κάνεις. Του συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα την επόμενη φορά αν θέλει να περάσει όμορφα την ώρα του, να πάει σε κάποια από τις πολύ όμορφες καφετέριες της περιοχής, αντί να στεναχωρεί 13χρονα παιδιά, ακυρώνοντας όλες τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτών και τις δικές μας.

Όταν πλέον οι διαμαρτυρίες μας, σε τελείως κόσμιο επίπεδο, που κυρίως ζητούσαν ισονομία και προσεκτικά σφυρίγματα, αλλά παρόλα αυτά απέφεραν και τεχνική ποινή στον προπονητή μας, από τον δικτατορίσκο νεαρό "διατητή", φρενάρησαν την τουλάχιστον παράξενη συμπεριφορά του, ήταν πλέον αργά.

Κοιτάξτε τα δεκάλεπτα για να καταλάβετε. Η απογοήτευση ήταν πλήρης. Και για όσους ξέρουν τον προπονητή μας, είναι σίγουρο  ότι απορούν, πως βρέθηκε άνθρωπος να του δώσει τεχνική ποινή !!!

Στο σημείο αυτό να τονίσω για να μην παραξηγηθώ, ότι ΔΕΝ έχουμε το παραμικρό παράπονο από την ομάδα της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ και τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν και ευχόμαστε να παίξουμε πολλά παιχνίδια μαζί τους, σε καλύτερες συνθήκες, ώστε να βελτιώσουμα αγωνιστικά και τις δύο ομάδες μας.

Τα δεκάλεπτα: 17 - 06, 14 - 04, 11 - 16, 09 - 09

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
  
No Αθλητής     Πόντοι
4

5
Σκανδαλάκης Νικόλαος
-
6 Νέζης Παύλος 6
7 Κάβουρας Σταμάτης 8
8 Ταγιάδος Ιωάννης-
9 Καρράς Φάνης1
10 Έξαρχος Χρήστος 4
11 Μπουζούκας Αθανάσιος 12
12 Μουρτίδης Αναστάσης -
13 Παυλίδης Παύλος 4
14 Ψας Δημήτριος -
15 Κώνστας Νικόλαος -