Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : 55 - 23

Με μία ακόμα νίκη  συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο 1ο Κλειστό Νικαίας "ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ" η πορεία της ομάδας του ΜΙΝΙ (2002) στο τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ, φθάνοντας έτσι τις έντεκα (11) νίκες έναντι μίας (1) ήττας.

Στο πρώτο ημίχρονο η  ομάδα μας εμφανίστηκε "νευρική" και επηρρεασμένη από την πίεση που είναι ξεκάθαρη στα τελευταία παχνίδια, δηλαδή να αποδείξουμε στους ευατούς μας πόσο καλή ομάδα είμαστε !!!

Για άλλη μία φορά θα επαναλάβω στόχος στις ακαδημίες είναι να μάθουμε μπάσκετ, να πάρουμε εμπειρίες (νίκες - ήττες - συμμετοχές - καλές και κακές διατησίες - καλοί και κακοί φίλαθλοι ) να αναπτύξουμε αθλητική συμπεριφορά και να ΧΑΡΟΥΜΕ το άθλημα.

Αυτή είναι η επίσημη και σταθερή θέση μας. Τα υπόλοιπα που έρχονται από τους "Ομπράντοβιτς και τους Ίβκοβιτς" της κερκίδας και των "παραγόντων" είναι πολύ μακριά από αυτό που πιστεύουμε και θέλουμε από τα παιδιά μας. Επιπλέον παραμένει ανοικτή η πρόσκλησή μας για συμμετοχή - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ όμως και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ - όλων όσων πιστεύουν ότι με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μπορούν να βοηθήσουν, να σταθούν πλάι μας ή γιατί όχι να αναλάβουν εκείνοι να βελτιώσουν την ομάδα μας ακόμα περισσότερο.

Για την θέση μας αυτή θα σας αναφέρω την πολύ όμορφη & τιμητική κουβέντα που αναφέρθηκε από γονείς "αντιπάλων" την Κυριακή το μεσημέρι, κατά την έξοδό μας από το γήπεδο, μετά το φιλικό με τον Πήγασο Κορυδαλλού, στο οποίο συμμετείχαν κυρίως τα παιδιά του 2003 & 2004 υποστηριζόμενα από κάποια παιδιά του 2002.

"Πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα σας, μαθαίνετε τα παιδιά πραγματικό μπάσκετ, συνεχίστε έτσι" μας παρότρυνε γονέας που δεν μας γνώριζε και οι υπόλοιποι γύρω του έδειξαν να συμφωνούν απόλυτα. Σας ευχαριστούμε πολύ !!! Είναι καλό που τουλάχιστον οι "αντίπαλοι-συναθλητές" των παιδιών μας, το αναγνωρίζουν.

Λίγο πριν από το δικό μας φιλικό, είχε μόλις τελειώσει ένα παιχνίδι των παμπαίδων μας με την ακαδημία του Ομπράντοβιτς, στο οποίο όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, με το παιχνίδι να κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τι άλλο να πω όταν είμαστε σε αυτό το επίπεδο .......
 
Θυμίζω ότι είμαστε η ΕΑΝ όχι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή  ο Πανιώνιος κλπ. και ότι με τα όπλα και τις δυνατότητες που η απλή συμμετοχή των γονέων και η αγάπη μας για το άθλημα μας δίνουν, έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" το έλεγαν κάποτε .... ας το θυμηθούμε ΟΛΟΙ... και ας βοηθήσουμε για το καλύτερο ....
  
Ξανά στο παιχνίδι όμως. Στην διακοπή του Α' ημιχρόνου και με την ομιλία του κόουτς, το παιχνίδι άλλαξε.  Η ομάδα μας εμφανίστηκε στο γήπεδο σαφώς ανώτερη και πολύ φυσιολογικά ήλθε άλλη μία νίκη με συμμετοχή και των νεαρότερων αθλητών που βρέθηκαν στον πάγκο της ομάδας μας..


Τα δεκάλεπτα: 07- 02, 15 - 13, 16 - 02, 17 - 06

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
  
No Αθλητής     Πόντοι
4 Ιορδανίδης Νικόλαος 2
5 Σκανδαλάκης Νικόλαος -
6 Νέζης Παύλος 6
7 Παυλίδης Χρήστος -
8 Καρράς Φάνης4
9 ΜαριόληςΔημήτριος4
10 Έξαρχος Χρήστος 4
11 Μπουζούκας Αθανάσιος 10
12 Ταγιάδος Ιωάννης 3
13 Παυλίδης Παύλος 16
14 Μουρτίδης Αναστάσης 3
15 Κώνστας Νικόλαος 3