Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΕΡΗ ΑΣ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ: 40 - 36


Με ήττα 40 - 36, συνέχισε τις υποχρεώσεις της την Κυριακή το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου DEREE, η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β' (2002/3) στο τουρνουά που συνδιοργανώνουν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Πριν οτιδήποτε άλλο, ευχαριστούμε για την φιλοξενία στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις τους και θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε. 

Με αντίπαλο λοπόν, μία ισχυρή και καλοδουλεμένη ομάδα, πολύ δυνατή αμυντικά και με αθλητές πολύ καλά επιλεγμένους, η ομάδα μας δυσκολεύτηκε πολύ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ακόμα περισσότερο στο 3ο δεκάλεπτο, όπου στην κυριολεξία ...... χαθήκαμε μεταξύ μας και όχι λόγω του αντιπάλου.

Νωθρότητα, απουσία ομαδικότητας και πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Το ταλέντο όπως λέμε συχνά, δεν αρκεί. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και κυρίως να ακούμε τι θέλει, τι φωνάζει στο παιχνίδι και ΚΥΡΙΩΣ στην προπόνηση ο κόουτς. 

Προσοχή στο σημείο αυτό, είναι δυστυχώς πολύ κοντινή η απόσταση μεταξύ της καθημερινής ατομικής βελτίωσης ενός αθλητή και του χάνω τον έλεγχο προσπαθώντας να διακριθώ ατομικά σε ένα ομαδικό άθλημα. Θέλει σύνεση, αυτοκριτική και χαλιναγώγηση. Ελπίζω να μπορέσουμε να  δώσουμε στα παιδιά μας, στους αθλητές μας, αυτό που χρειάζονται.

Επίσης να πιστέψουν οι αθλητές μας στις δυνατότητές τους και αυτές να βάλουν στο παιχνίδι.  Εκτός και αν πιστεύουν οι ίδιοι ότι δεν έχουν. Γιατί εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτούς και το λέμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Παρόλα αυτά, θετικό σημείο, το οποίο και κρατάμε, το ξύπνημα και η επιστροφή στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς επίσης και το διάστημα του δευτέρου δεκαλέπτου, όταν και παίξαμε σαν ΕΑ Νίκαιας.

Αν είχαμε αυτήν την εικόνα σε όλο το παιχνίδι και ευστοχούσαμε στις μισές έστω βολές - αν μέτρησα σωστά 16 στις 36 !!! - , θα είχαμε απλά, ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μαθαίνουμε όμως από την ήττα, αυτό είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες, δουλεύουμε σκληρά, βελτιωνόμαστε κυρίως ψυχολογικά και προχωράμε.

ΟΚ Κύριοι ??

Τα δεκάλεπτα: 14-07, 03-10, 18-05, 05-14

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
  
No Αθλητής      Πόντοι
4 Ιορδανίδης Νικόλαος 3
5 Σκανδαλάκης Νικόλαος 2
6 Ρεμαντάς Ευάγγελος -
7 Καρράς Φάνης 8
8 Κιρκινέζης Γεώργιος 1
9 Τσερώνης Ιωάννης 2
10 Ταγιάδος Ιωάννης -
11 Μπουζούκας Αθανάσιος 4
12 Ψας Δημήτριος 4
13 Παυλίδης Παύλος 9
14 Κώνστας Νικόλαος -
15 Μπομπαρίδης Βαγγέλης 2
16 Νέζης Παύλος 1