Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 40 - 46

 
Με ήττα 40 - 46, συνέχισε τις υποχρεώσεις της την Κυριακή το μεσημέρι,στο 1ο Κλειστό Νικαίας, η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β' (2002/3) στο τουρνουά που συνδιοργανώνουν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Με αντίπαλο μία καλοδουλεμένη ομάδα, πολύ δυνατή αμυντικά και με κάποιους αθλητές της σε εξαιρετική κατάσταση, η ομάδα μας δυστυχώς παρουσίασε το ίδιο σχεδόν πρόσωπο της προηγούμενης εβδομάδας.

Νωθρότητα σε πολλά σημεία, απουσία ομαδικότητας και πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Έδωσε έτσι την δυνατότητα στην αντίπαλο ομάδα να διαχειριστεί εκείνη το παιχνίδι, κυρίως ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ κλπ. ότι άλλωστε είχα να πω το είπα και μάλιστα με τρόπο που δεν πολυ-συνηθίζω, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή και λίγα ήταν. Τεχνική ποινή στον κόουτς Τιτάκη !!! Τα υπόλοιπα που συνέβησαν ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. Άλλωστε για αυτά, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ζητήθηκε συγγνώμη και από τις δύο πλευρές, κυρίως προς τους αθλητές. Όπως ακριβώς πρέπει να "λύνονται" τέτοια ζητήματα.

Το παιχνίδι είναι εκεί λοιπόν και πρέπει να το διεκδικείς. Με τον σωστό τρόπο. με το μυαλό, με τις βοήθειες, με τις συνεργασίες.

Εκτός και αν αρχίσουμε να μιλάμε πλέον "ποδοσφαιρικά", ακριβώς όπως συνηθίζεται στα καφενεία με τους γνωστούς "προπονητές", να επιλέγουν ποιοί πρέπει να παίζουν, ποιά τεράστια σφάλματα έκανε ο προπονητής, γιατί δεν μπήκε την "κατάλληλη" στιγμή ο "παιχταράς", τι τον θέλει τώρα αυτόν και δεν επιλέγει τον άλλο και λοιπές γραφικότητες.

Ας προσπαθήσουμε πρώτα να βελτιώσουμε την ψυχολογία των παιδιών μας, ως πρώτο βήμα.
Ας κοιτάξουμε πρώτα τα "λάθη" του δικού μας παιδιού, μιλώντας του με σύνεση και αυτοέλεγχο - ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ.
Ας μεταφέρουμε στα παιδιά μας την έννοια της τεράστιας δύναμης της ομαδικής δουλειάς.
Ας βοηθήσουμε με το χειροκρότημά μας ΟΛΟΥΣ τους αθλητές της ομάδας, είναι θυμίζω συναθλητές με το δικό μας παιδί.
Ας δώσουμε εμείς το καλό παράδειγμα και την κατάλληλη συμβουλή στους αθλητές ..... γιατί τελικά είναι ΠΑΙΔΙΑ ακόμα.

Αυτά για αρχή είναι αρκετά από εμάς, τα άλλα τα αναλαμβάνει ο προπονητής.

Και κάτι ακόμα, τα παιδιά αυτά έχουν πολύ μέλλον. Αρκεί να το πιστέψουν ... σύντομα.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 06-11, 08-18, 12-06

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
  
No Αθλητής      Πόντοι
4 Σκανδαλάκης Νικόλαος -
5 Τσερώνης Ιωάννης 1
6 Ρεμαντάς Ευάγγελος -
7 Καρράς Φάνης 5
8 Κιρκινέζης Γεώργιος 4
9 Ταγιάδος Ιωάννης -
10 Έξαρχος Χρήστος 3
11 Μπουζούκας Αθανάσιος 9
12 Ψας Δημήτριος -
13 Παυλίδης Παύλος 14
14 Κώνστας Νικόλαος 2
15 Μπομπαρίδης Βαγγέλης 2
16 Ιορδανίδης Ν. -