Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ........


Τρία παιχνίδια, τρείς νίκες, 3 καλές παρουσίες των Ακαδημιών μας, απέναντι σε τρείς ομάδες με τον ίδιο προσανατολισμό και με κάποιες από αυτές με θεωρητικά πολλαπλές δυνατότητες και υποδομές.

Θέλουμε την βοήθεια όλων των φίλων μας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε στα παιδιά όλων μας, το σωστό περιβάλλον για να μάθουν μπάσκετ, το άθλημα που αγαπάμε, με τρόπους έντιμους και σοβαρούς. Αυτός είναι ο στόχος μας, μόνο αυτός.

Και έτσι να συνεχίσουμε να νιώθουμε περήφανοι όλοι μας για τα παιδιά μας, ακόμα και αν προπονούνται πολλές φορές με "νάϋλον μπάλλες". Αυτό δεν είναι υποτιμητικό, το αντίθετο θα έλεγα. Αρκεί που κερδίζουν με την αξία τους και την σκληρή δουλειά των προπονητών τους και όταν χάνουν μαθαίνουν μέσα από αυτό να βελτιώνονται.

Μακριά από βεντετισμούς και ψευτοεξυπνάδες, από τέτοιες συμπεριφορές χορτάσαμε πλέον όλοι μας, πιστεύω.

Και για να χαλαρώσουμε λίγο, γιατί χρειάζεται στς δύσκολες ημέρες που ζούμε.

Δέχθηκα δύο πραγματικά αξιόλογες προτάσεις από τους φίλους-γονείς που περάσαμε σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο μαζί στο γήπεδο.

Η πρώτη είναι για την δημιουργία τμήματος cheerleaders, στα πρότυπα της Zalgiris και ενημερώνω ότι ήδη ετοιμάζεται η κριτική επιτροπή για το απαραίτητο casting. Απαραίτητο δικαιολογητικό: υπεύθυνη δήλωση των συζύγων σας, ότι επιτρέπουν την συμμετοχή σας σε αυτήν την επιτροπή.

Η δεύτερη είναι σχετικά με την δυνατότητα να υπάρχει catering στο γήπεδο όταν παίζουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή μεσημέρι. Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα αυτήν την επιθυμία και εντός της εβδομάδας, θα πάρουμε προσφορές.

Καλή συνέχεια σε όλους