Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 86-78

Η ομάδα μας μετά από μία μεγάλη ανατροπή,πήρε το ροζ φύλλο απέναντι στον Αστέρα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Β'εσκανα.
Ωραίο παιχνίδι είχαμε στη Νίκαια, με τις δύο ομάδες να δίνουν δυνατές μονομαχίες από το πρώτο λεπτό και το ματς να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Το προβάδισμα κατείχε ο Αστέρας στο πρώτο μέρος αφού με τα 7 τρίποντα που σημείωσε, δεν μπορούσε να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πετυχαίνοντας λοιπόν τους μισούς του πόντους από τους 42, από την γραμμή του τριπόντου κατάφερε και ανάγκασε τη ομάδα μας να μην μπορεί να αντιδράσει. Ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί για μια ακόμη φορά οι παικτες μας αφυπνίστηκαν και στο τελευταίο τρίλεπτο πέτυχαν μία επική ανατροπή, προσθέτοντας άλλη μια νίκη, η οποία τους επιτρέπει να συνεχίζονται να ονειρεύονται την πρώτη τριάδα, αλλά να δείχνουν ταυτόχρονα και άτρωτοι ακόμα και στα πολύ δύσκολα, αφού επέστρεψαν από το -16.

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αράπης Μανιάτης ): Ρήγος 5, Κόϊκας 2 , Φούντης 16(1) , Ντώνη 12(1), Κογιώνης 6, Σαρδέλης , Δαλμυράς 32(3), Σκοπελίτης 4, Ρεπάνης 2 Γιανδήμας 7(1)