Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Ελευθερία Μοσχάτου - ΕΑ Νίκαιας: 28 - 38


Ο 1ος γύρος του τουρνουά ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με τον αγώνα Ελευθερία Μοσχάτου - ΕΑ Νίκαιας, που κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων διεξήχθη στο 1ο Κλειστό Νίκαιας Σελεπίτσαρι.

Είδαμε δύο ομάδες καλοδουλεμένες, σκληροτράχηλες αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια, με δυνατές  άμυνες και πολύ πάθος. Είναι οι ομάδες που κατέκτησαν τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου - Ελ. Μοσχάτου 1η, ΕΑ Νίκαιας 2η - και πάνε με πλεονέκτημα έδρας να υποδεχθούν μεγάλους αντιπάλους στην έδρα τους, στην 1η φάση των χιαστί αγώνων. Αντιπάλους που προέρχονται από τον 1ο όμιλο και αναμένεται να είναι ένας εκ των Παναθηναϊκού, Πανιωνίου Α', Κρόνου.

Όποιος και αν είναι, το σίγουρο είναι ότι θα τον φιλοξενήσουμε με χαρά και θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε σε ένα καλό παιχνίδι.

Καταλαβαίνουμε, ελπίζω, όλοι πόσο μεγάλο πράγμα είναι για τα παιδιά μας να παίζουν σε αυτό το επίπεδο και να μεγαλώνουν μέσα σε αυτό το περιβάλλον.

Ένα παράπονο λοιπόν είναι ότι επιθυμούμε όλοι στην ομάδα, να τους επιβραβεύετε με το χειροκρότημά σας.

Πολλά συγχαρητήρια Κύριοι, χαμηλά το κεφάλι, δουλειά πολύ δουλειά, συνεργασία με τον κόουτς μας και προχωράμε. Κάθε μέρα και καλύτεροι. Νομίζω καταλάβατε σήμερα τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ και πόσο απλοποιούνται τα πράγματα για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά, όταν στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Κόουτς Τιτάκη, εγώ προσωπικά, αλλά είναι σίγουρο ότι και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους γονείς, σε ευχαριστούμε για το μπάσκετ που μαθαίνεις τους νεαρούς μας, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για τον τρόπο που τους μεταφέρεις τις γνώσεις και τα συναισθήματα του παιχνιδιού.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Τα δεκάλεπτα: 12 - 11, 06 - 05, 02 - 04, 08 - 18

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τιτάκης)
  
No Αθλητής      Πόντοι
16 Ψας Δημήτρης 3
18Μπουζούκας Θανάσης3
19Παυλίδης Παύλος4
20Καρράς Φάνης6
22Μπομπαρίδης Βαγγέλης2
24Κιρκινέζης Γιώργος1
25ΠαυλίδηςΧρήστος-
26Ταγιάδος Ιωάννης-
28Τσερώνης Ιωάννης10
33Σκανδαλάκης Νικόλαος-
34Κώνστας Νικόλαος7
35Ρεμαντάς Βαγγέλης2