Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας)

Πρώτο φιλικό της χρονιάς για το "ολοκαίνουργιο" τμήμα των Παμπαίδων, με μία από τις κατά τεκμήριο ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο χαρακτηρισμός "ολοκαίνουργιο", αφορά την προσθήκη τεσσάρων νέων αθλητών και την επιστροφή ενός δικού μας παιδιού στην ομάδα. Εννοείται ότι αφορά και την απουσία - για αυτό το παιχνίδι - των τεσσάρων αθλητών (τουλάχιστον), που ενισχύουν την προσπάθεια του παιδικού μας, αφού την ίδια σχεδόν ώρα είχαν παιχνίδι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. 

Τα δύο μάλιστα παιδιά που έπαιξαν εχθές μαζί μας, είχαν προλάβει να κάνουν μία και μόνη προπόνηση την Παρασκευή, ουσιαστικά για να γνωρίσουν τους συναθλητές τους.

Κατ' αρχήν λοιπόν, να καλωσορίσουμε όλα τα παιδιά και να τους υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε το συντομότερο δυνατόν στην ομάδα μας, κάνοντας τους να αισθανθούν την "οικογενειακή-φιλική" ατμόσφαιρα της ομάδας μας και την διάθεση να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από συνεργασίες και δουλειά.

Για το φιλικό τώρα:

Τι είδαμε ? πολύ όρεξη και πολύ προσπάθεια από όλους απέναντι σε μία δεμένη, σκληρή και έτοιμη ομάδα. Είδαμε μία ομάδα που προχωρώντας η σεζόν, έχει το δικαίωμα να ελπίζει σε πολύ καλές στιγμές.

Τι δεν είδαμε ? εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας σε πολλές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να χάνονται απίστευτα καλάθια η να οδηγούμαστε σε λάθος επιλογές. 

Τι είδαμε ακόμα (δυστυχώς) ? σε αρκετές περιπτώσεις ατομισμό και έλλειψη ομαδικότητας, που οδηγούσαν σε "αποστολές αυτοκτονίας", χάσιμο της προσπάθειας και φυσικά πανικό στις επιστροφές από τους συναθλητές τους, που ενδιαφέρονται ...... και για αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού.  

Μερικά από αυτά που μας λείπουν, είναι αντικείμενα που δουλεύονται και βελτιώνονται με κοινή προσπάθεια από αθλητές και προπονητή. Και αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνει.

Όπως κάθε άλλη χρονιά άλλωστε, ώστε να οδηγούμαστε τελικά σε χαρές, δυσανάλογα μεγάλες με το "μέγεθος" μας.  Γιατί αυτό πραγματικά σας αξίζει.

Τα υπόλοιπα όμως, φορούν πνευματική προσπάθεια και κατανόηση από τους ίδιους τους αθλητές για το άθλημα. Πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν ότι πρόκειται περί ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και η ατομική διάκριση που είναι επιθυμία όλων άλλωστε, ΜΟΝΟ μέσα από συνεργασίες ΟΛΩΝ μπορεί να βγει στο γήπεδο.

Οι "one man show" καταστάσεις και συμπεριφορές, ανήκουν πιθανόν σε άλλα σωματεία και όχι στην ΕΑΝ.  

Τώρα λοιπόν που είναι ακόμα αρχή, αυτή θα είναι μία από τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της ομάδας !! 

Καλή συνέχεια