Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΜΦΙΑΛΗ (Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας)

Με ένα ακόμα ισχυρό φιλικό συνεχίστηκε η προετοιμασία του παμπαιδικού μας.

Πολλές δοκιμές από τον κόουτς Τιτάκη σε σχήματα και συστήματα και πολύ προσπάθεια από τα παιδιά να τα αφομοιώσουν και τα πιο νεά στην ομάδα να μπουν στο κλίμα.

Είδαμε σε πολύ μεγάλα διαστήματα διάθεση για δυνατή, επιθετική άμυνα και αρκετές καλές συνεργασίες.

Και λίγα λόγια για την κλήρωση και τις αντιδράσεις, της ομάδας (αθλητών-προπονητών και υπευθύνων) και των γύρω από αυτήν (γονέων και φίλων).   

Ο ορισμός μας - σύμφωνα πάντα με την ΕΣΚΑΝΑ - λόγω της δυναμικότητας της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια και των αποτελεσμάτων της, στον ισχυρότατο όμιλο μας οδηγεί όλους σε σκέψεις και προβληματισμούς.

Καταρχήν σίγουρα αισθανόμαστε δικαιωμένοι για προσπάθειες ετών και μας κάνει να νιώθουμε περηφάνια για τα παιδιά μας.

Σε όλων μας το μυαλό - αμέσως μετά - έρχεται η ερώτηση αν μπορούμε να τα "βάλουμε" με τα αθλητικά αυτά "θηρία".

Κάτω από συνθήκες που το τεχνικό μας επιτελείο - και μόνο αυτό - γνωρίζει καλύτερα από όλους η απάντηση είναι ΝΑΙ μπορούμε να έχουμε μία παρουσία ανταγωνιστική και να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα της ομάδας, κερδίζοντας απίστευτες εμπειρίες για τα παιδιά που θα αποτελέσουν τον κορμό του παιδικού μας του χρόνου, αλλά και δίδοντας πολύ χρόνο σε όλα τα παιδιά που πλαισιώνουν το τμήμα, σε τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπως κάθε χρόνο.

Σε όλα αυτά αλλά και την πιθανή συμμετοχή της ομάδας σε δεύτερο τουρνουά θα έχετε την τελική απόφαση, μετά από πολύ ώριμη σκέψη και σίγουρα με γνώμονα το πραγματικό καλό αλλά και την υγεία ΟΛΩΝ των αθλητών του τμήματος, την Δευτέρα το απόγευμα.

Εμείς το μόνο που ζητάμε από όλους, είναι την εμπιστοσύνη και την βοήθεια σας, χωρίς γκρίνιες και εφήμερες απόψεις που στηρίζονται σε ελλιπέστατη γνώση των όσων προσπαθούμε να ταιριάξουμε σε όλη αυτήν την προσπάθεια.