Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

EA NIKAIAΣ -ΑΟΝΑ 63-52

Ιδανικά ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η ομαδα μας στη νέα χρονιά, καθώς υπέταξε την αντίσταση του ΑΟΝΑ με 63-52, παρουσιάζοντας με αρκετά βελτιωμένη εικόνα και στις δύο πλευρές του παρκέ.
Βέβαια για να φτάσουν στη νίκη οι παικτες μας, χρειάστηκαν  να προσπαθήσουν αρκετά, απέναντι σε ένα μαχητικό ΑΟΝΑ, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παλεύουν σε κάθε κατοχή και κάθε καλάθι που σημειωνόταν να θεωρείται κατόρθωμα. 
Η ομάδα της Αργυρούπολης έχοντας επιβάλλει το δικό της ρυθμό έκλεισε τη πρώτη περίοδο προηγούμενη με 7-12. 
Στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους παρότι στην επίθεση είχαν βρει ρυθμό, να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να χάνουν μόλις με 2 πόντους(23-25), με τον ΑΟΝΑ όμως να ελέγχει  το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας  κατάφερε να περιορίσει την δράση των παιχτών του ΑΟΝΑ, και με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά με 45-36.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα από την Αργυρούπολη προσπάθησε σκληρά να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως οι έμπειροι παίχτες  κράτησαν το παιχνίδι στα δύσκολα σημεία, οδηγώντας την σε μια σπουδαία νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. 

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ(Αράπης Λαμπαδάριος) Λιθόπουλος 8 Ρήγος 12, Φουντής 19(3) , Κόϊκας , Ιωαννίδης 8(1) , Βαρλάς  14(4) , Σκοπελίτης Κοτρότσος Μουστάκος Ι , Κουτρομπίλας , Ρεπάνης , Γιανδήμας 2

Δεκάλεπτα : 07-12, 23-25, 45-36, 63-52