Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018


Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε εχθές 28/1 στο Σελεπίτσαρι, για την κοπή της πίτας της Ε.Α.Ν. που συνέπεσε με τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

Παραβρέθηκαν σύσσωμα τα αθλητικά τμήματα, οι οικογένειες και οι φίλοι του σωματείου, που κατέκλησαν τις κερκίδες του 1ου κλειστού σε μια πραγματικά ιδιαίτερη ημέρα.
Την ομάδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γ. Μπακατσέλος, ο πρώην Δήμαρχος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στ. Μπενετάτος καθώς και ο ιδρυτής της ΕΑΝ κ. Φαμέλης.Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν ο κ. Γιώργος Καπερνάρος, πρόεδρος της ΕΑΝ, για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην ομάδα, ο αθλητής Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, σημερινός παίκτης στην Α1 με την ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας, ο αθλητής του ανδρικού Μιχάλης Ιωαννίδης για την πολυετή προσφορά και το ήθος του στον σύλλογο αλλά και γενικότερα στο Πειραϊκό μπάσκετ και ο αθλητής της ομάδας Νίκος Σκανδαλάκης για την 2η θέση που κατέκτησε στο 8ο Hereya Open Taekwondo Tournament σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία.
Με την ευχή όλων για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας στις 25 Φεβρουαρίου 2018, στον ετήσιο χορό της ομάδας, στο μεζεδοπωλείο " 'Αρωμα Ελλάδος" στο Χαιδάρι, για κέφι, χορό και πολλά δώρα!