Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Εγγραφή Νέων Μελών-Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΝΕΑ ΜΕΛΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

 


Συχνά στην ζωή εμφανίζονται εμπόδια και αντιξοότητες, που πρέπει να ξεπεραστούν και να προχωρήσουμε μπροστά.
Με την απώλεια του κ. Γιώργου Καπερνάρου, του πρωτεργάτη και ταυτόχρονα χρηματοδότη της ομάδας, δημιουργήθηκε ένα κενό διοικητικό αλλά και οικονομικό.
Το κενό αυτό, αναπληρώθηκε άμεσα από τα ενεργά μέλη του ΔΣ, τους εφόρους, τους προπονητές, τους παίκτες αλλά και τους γονείς των αθλητών, που με δραστικές κινήσεις και βάζοντας πλάτη, διασφάλισαν το παρόν και εγγυήθηκαν για την καλή λειτουργία της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα της ΕΑΝ δεν έχει μόνο παρελθόν και παρόν, έχει και μέλλον. Και αυτό το μέλλον καλούμαστε όλοι εμείς, παράγοντες, τεχνικοί, αθλητές και γονείς, να το προσδιορίσουμε, να το οργανώσουμε και να το εξασφαλίσουμε.

Ζητούμε από όλους σας να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Να γίνετε ΜΕΛΗ στην οικογένεια της ΕΑΝ, χωρίς κάμμια δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση. Στόχος αυτής της προσπάθειας, είναι να παρουσιάσει η ομάδα μας νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ, να γίνει ευέλικτη και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό. Να θέσει στόχους, να εντοπίσει και να βελτιώσει αδυναμίες, να οργανώσει τις δομές της και να βάλει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Προσκαλούμε τα μέλη, τους φίλους, τους αθλητές, τους γονείς, στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 4/11/2018 και ώρα 11πμ, που θα πραγματοποιηθεί στο 1ο ΚΔΓ, με θέμα την εκλογή νέου ΔΣ.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.