Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Η Ε.Α.Νίκαιας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίταΣτο κατάμεστο κλειστό του Σελεπίτσαρι, έγινε το πρωί της Κυριακής η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΝ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, των Δημοτικών παρατάξεων, καθώς και εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων Ιωνικού, Άρη Νικαίας, Παννεαπολικού, Αστέρα και Ιάσωνα, που τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση, που ήταν η πρώτη επίσημη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, παρέλαβε μέσα σε έντονα συγκινητικό κλίμα, τιμητική πλακέτα, η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Καπερνάρου, πρωτεργάτη και στηλοβάτη για δεκαετίες του Συλλόγου και γενικότερα του Πειραϊκού μπάσκετ.
Ακολούθησε η βραβεύση του αρχηγού του Ιωνικού Ανδρέα Παπαδόπουλου, που ήταν κορυφαίο στέλεχος της ΕΑΝ όταν η ομάδα ανέβηκε στην Γ Εθνική, η βράβευση του Λάζαρου Ντώνη για την πολυετή συνδρομή του και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών Ν. Τουντουλίδη, Π Δεμενίκα, Ζ. Τσουκαλά και Ν. Στρατή, για την εισαγωγή τους στις σχολές της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Αναφορά έγινε στα εν γένει αποτελέσματα και την καλή πορεία των συλλόγων της Νίκαιας αλλά και των επιμέρους τμημάτων της ΕΑΝ, καθώς επίσης και στις προσδοκίες του Δ.Σ. για περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου.Καλή Χρονιά με Υγεία, Επιτυχίες και Πρόοδο!