Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

ΕΦΗΒΟΙ : Ο Δρόμος της Επιτυχίας!


ΕΦΗΒΟΙ : Ο Δρόμος της Επιτυχίας!

 

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία των Υποδομών, ήταν η είσοδος των Εφήβων  στα play off της κορυφαίας κατηγορίας!
Οι έφηβοι κατάφεραν και έφεραν την ομάδα, για πρώτη φορά στα χρονικά, στο γκρουπ διεκδίκισης του Πρωταθλήματος 2019-2020.

Κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλους αντιπάλους (ιστορικά και δυναμικά), πάλεψαν με πάθος και ψυχή και πέτυχαν να φτάσουν στην 5αδα, μαζί με Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Πρωτέα και Ιωνικό!
Οι έφηβοι κέρδισαν από δύο φορές Τερψιθέα, Ίκαρο, Ευρυάλη, Π.Φάληρο και μια φορά Μίλων, Ιωνικό, Έσπερο και Δραπετσώνα, πέτυχαν συνολικά 12 νίκες σε 22 αγώνες και μάζεψαν 34 βαθμούς

Χαρακτηριστικό ότι δύο ομάδες του Δήμου μας , Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ και ΙΩΝΙΚΟΣ βρίσκονται στην κορυφή και δικαιώνουν τον χαρακτηρισμό της Νίκαιας ως «μπασκετομάνα».

ΕΑΝ και Ιωνικός, αγωνίζονται στα play off μεταξύ τους και διεκδικούν την είσοδο τους στα ημιτελικά. Ο πρώτος αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Καραμπίνι την Τρίτη 10/3 στις 21:45 και ο επαναληπτικός την Τρίτη 17/3 στις 21:45 στο Σελεπίτσαρι.
Δυστυχώς και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της απαγόρευσης για την εξάπλωση του κορωνοίου.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΚΑΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΚΑΡΡΑΣ ΦΑΝΗΣ-ΚΑΤΟΥΦΑΣ ΔΗΜΟΣ-ΚΙΡΚΙΝΕΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΟΤΣΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΛΙΜΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΡΗΣ-ΜΑΝΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΠΟΜΠΑΡΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΙΣΡΙΝΑΙ ΜΑΡΙΝΟΣ-ΝΑΝΟΥΣΙ ΤΖΙΜΙ-ΝΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
COACH: ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!